vineri, 19 aprilie, 2024

INCREDIBIL! Victor Ponta a vrut sa intre in ALDE! Motivul este NEASTEPTAT

Distribuie:

Publicat:

Parlamentul regional scotian si-a suspendat astazi, din cauza atacului petrecut la Londra, dezbaterile cu privire la autorizarea prim-ministrului Nicola Sturgeon sa solicite guvernului britanic organizarea unui nou referendum de independenta, transmit Reuters si AFP.
“Desi nu exista informatii care sa sugereze existenta unei amenintari specifice pentru Scotia, Edinburgh sau Holyrood (parlamentul regional), am sporit masurile de securitate, cu efect imediat la parlamentul scotian ca masura de precautie”, a precizat conducerea legislativului scotian, intr-un comunicat, precizand ca urmareste “situatia foarte indeaproape”, scrie agerpres.ro.
Legislativul scotian urma sa aprobe fara probleme o motiune prin care sa o autorizeze pe Nicola Sturgeon sa solicite organizarea unui referendum privind independenta Scotiei. Votul era programat la ora 17.30 GMT, Partidul National Scotian al prim-ministrului dispunand de o majoritate cu sustinerea ecologistilor.
Un incident de securitate tratat de politia londoneza drept un atac terorist a avut loc miercuri dupa-amiaza in capitala britanica, pe podul Westminster. Un politist a fost injunghiat si mai multe persoane au fost ranite, dintre care unele foarte grav, de un atacator care a intrat mai intai cu masina in zona rezervata pietonilor pe podul Westminster, langa parlament.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img