vineri, 19 aprilie, 2024

Indragita artista a murit azi-noapte pe patul de spital, la doar 37 de ani

Distribuie:

Publicat:

Doliu in lumea artistica din Romania. Luptase cu cancerul o perioada lunga de timp si existau semnale pozitive in ceea ce priveste vindecarea. Numai ca boala s-a dovedit a fi mult mai puternica, iar ea a murit la doar 37 de ani.

Smaranda Milu Nemethi a pierdut lupta cu boala necrutatoare, dupa ce crezuse ca a invins cancerul. Din nefericire, boala a revenit insa dupa cativa ani si a doborat-o. Smaranda Milu Nemethi era „Sotie, Fiica, Sora, Matusa, Nora, Prietena. Pictor, Designer, Blogger, Curator. Pacient de cancer”, cum se descria pe Facebook.
Smaranda s-a nascut in 1981, a studiat la Universitatea de Arte Plastice si Design din Cluj Napoca. Era cunoscuta drept o iubitoare de arta si o pictorita apreciata. In anul 2014 Smaranda a aflat ca raceala puternica cu care se confrunta deja de ceva timp era de fapt un cancer pulmonar in stadiul patru, cu metastaza cerebrala frontala, informeaza Gazeta de Nord-Vest.

Dupa o operatie pe creier si mai multe investigatii in diferite centre din Bucuresti, a decis sa apeleze la ajutorul medicilor din Germania. 

„Cand am aflat ca mai am putin de trait, am avut de ales intre a fericita sau trista. Am ales sa fac tot ce imi sta in putinta sa ii fac fericiti pe ai mei si aceasta a fost prima lectie pe care am primit-o de la cancer. Apoi au urmat multe altele si asa am inceput sa scriu blogul de pe www.helpsmaranda.com, care a devenit sursa de inspiratie pentru alti pacienti, care au inceput sa ma sune si sa-mi ceara sfaturi. Imi parea rau pentru ei, dar m-am bucurat ca experienta mea ii poate ajuta pe altii” , spunea Smaranda. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img