vineri, 19 aprilie, 2024

Inregistrare exploziva cu un controversat afacerist! A cheltuit bani grei pe cativa interlopi pentru a-l asasina pe finul sau: “Sa-i dea cu levierul in cap” – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Un om de afaceri din Targu Jiu este cercetat de procurori, dupa ce ar fi comandat asasinarea finului sau, platind o suma de bani unor interlopi ca sa il ucida pe acesta.

Ion Steaburdea, patron al unor numeroase case de amanet din Rovinari si Targu Carbunesti, care detine  si o avere impresionanta, conform Gorj-domino.ro, ar fi comandat asasinarea finului sau, Laurentiu Tavoc, care ii este insa si rival in afaceri. Acesta i-ar fi luat o parte din clienti, lucru de neconceput pentru afacerist.

Astfel, omul de afaceri ar fi platit cativa interlopi ca sa il omoare pe finul sau, conform sursei citate, numai ca interlopii i-au luat banii afaceristului si l-au avertizat pe Tavoc ca nasul sau a comandat asasinarea sa.

Astfel, totul a ajuns pe masa procurorilor si politistilor din Targu-Jiu.

"In urma cu un an si jumatate am deschis in Rovinari o casa de amanet, iar de atunci alt patron de case de amanet ma ameninta ca ma omoara. Imi urmareste sotia si fetita cu diversi interlopi. In luna iulie, anul trecut, a trimis trei interlopi sa ma omoare. A platit aproximativ sase sute de milioane de lei vechi sa fiu omorat, masina sa fie incendiata si geamurile casei mele de amanet sa fie sparte”, a declarat Tavoc.

Enervat la culme ca nu poate sa-l lichideze fizic pe rivalul sau, Steaburdea l-a convocat pe unul dintre cei trei interlopi caruia i-a reprosat ca i-au tras teapa si le-a dat un termen de trei zile sa-l omoare pe Tavoc, altfel sa-i returneze banii. Steaburdea pune la punct un nou plan, iar in discutia cu interlopul ii reproseaza ca nu si-au facut treaba si le da indicatii cum ar trebui sa-l omoare pe Tavoc si il asigura ca in caz contrar o sa-i lichideze pe rand pe ceilalti doi interlopi care l-au inselat.

„Deci, fii atent. Eu urc cu astia la cabana, marti, iar miercuri vii cu baietii aici si stam de vorba ca oamenii. Au datorie la mine astia ai tai, sa dea datoria, daca nu… Oricum, tu ai datoria ca tu i-ai adus, eu nu-i cunosteam, tu i-ai adus… Esti la mijloc. Pai da ma, dar cum spui tu ca chitaia ala si facea pe dracu cand ala n-a avut nici pe dracu. Dar ei ti-au tras-o tie…au zis hai ba ca-i spunem astuia ca i-o dam si sa-i luam banii. Nu se face asa ceva…Nu ma intereseaza. Pai tu ti-ai luat masina acum, coaja aia. Aia a lui ai rezolvat-o? Solutia ai dat pe masina lor? Hm? (…) Daca stia-i ca aia is niste nenorociti, de ce ai umblat cu ei? Eu n-am nevoie de dusmani pe aicea…n-am nevoie sa ma mai trag de sireturi toata viata cu el, ori e alba, ori e neagra….Dar pe langa un nenorocit, mai gasi si altii acuma…Ce smecher e….Ba, cand am auzit a doua zi ca e…o aplaudau pe Diana. De ce aplaudau? Ca ne-au tras-o…(…) Si cu geamurile, nu pot sa fie anti-glont…cat sunt de mari geamurile, ce dracu. Si mai punea si gratii? (…) Stiai ca nu poti, nu trebuia sa te bagi, erau atatia…Ma descurc si de aia, iti dai seama, la mine vorba-i vorba. Problema e ca se complica situatia ca asta e…Daca asa vrea prietenul tau, crede ca daca-i mare rezolva el ca-i smecherul p…i. De nu i-oi aduce tiganii din Tg-Jiu pe cap sa-i puna pistolul la cap. Mie mi-au spus inainte si de jegos…il impuscam. Clar mi-au spus: ne ducem ii facem si la revedere…asa te vede la fata, vorbeste dupa aia. Ba, mi-l iau pe constiinta.(…)Am si eu atatea relatii, pana la urma banii rezolva totul. (…) Cat am bani, dirijez treaba, o sa vezi tu. Ma pis pe ei de o suta de milioane. Ori el dispare, ori eu. Ti-i lichidez pe rand. Nu anul asta, nu peste doi ani. Ai dracu de tepari, baga-mi-as p… in ma-sa, sa-mi dea mie teapa, ma. Lasa ca vezi tu, deci miercuri seara daca nu se rezolva cu acesta, ii cheama sa-mi aduca datoria”.

„Ai zis ca rezolvi treaba pana alaltaieri. Deci tu daca-l chemi noaptea, ba, Lau, tu esti in amanet? Ii spui ca e usa deschisa si gratiile deschise si e cineva in amanet. Atat ii spui. Cand aude ca-i deschis, el fuge sa inchida, nu? Ce mare lucru. (…) Ba, asculta-ma, noaptea e cel mai bine, in scara prins…sa dai cu masina in el? Pai de ce? Nu ramane si masina lovita si urme…tu bausi ceva, nu gandesti? Cand am dat eu cu masina? S-a dus la Tg-Jiu daca s-a dus (la politie – n.n). Aici se duce degeaba. Si la Tg-Jiu degeaba se duce, dar el incearca. Are filmari ca a dat cu filmarile dupa mine, fiind in masina si nevasta-sa si fii-sa. Hai, ma, ca stiu eu, lasa-ti-l dracu de prost. Nu ca eu bag pe altii sa-l faca, eu nu-l iert, dar tu ai grija ce vorbesti cu el.

Sa-l sune pe jegos si sa i-o traga in scara, sa-i dea cu levierul in cap, peste picioare, unde-l prinde. Vezi ca sunt camere. La H3 colo la noi, stai la colt…I-o dai in cap, sa cada din prima”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img