vineri, 19 aprilie, 2024

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui scoate la concurs 15 posturi

Distribuie:

Publicat:

 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui vă informează:

Joi, 11.01.2018, s-a dat startul angajărilor din sursă externă și reîncadrărilor de personal, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul Poliţiei Române.

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui scoate la concurs 15 posturi.

– 8 dintre acestea sunt de ofițer de poliție, în specialitățile: Schengen și Relații Internaționale (1post), Securitate și Sănătate în Muncă (1post), Comunicații și Informatică (2 posturi), Financiar (1post), Sisteme de Securitate (1post), Sociologie (1 post), Identificări Judiciare (1 post).

– 4 dintre posturi sunt de agent de poliție – specialitățile Marketing și Achiziții,Comunicații și Informatică, Financiar, Identificări judiciare – reîncadrare.
– 3 de personal contractual – analist programator, operator controlor date și îngrijitor deservire.

Sursa de recrutare pentru concursuri este formată din persoanele care au studii corespunzătoare cerinţelor postului, respectiv îndeplinesc cumulativ condiţiile legale.
Înscrierile se vor realiza în perioada 11 – 19 ianuarie a.c. la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în intervalul orar  08.00-16.00, numai în zilele lucrătoare. Concursul urmează a fi susţinut în ziua de 17.03.2018.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul https://vs.politiaromana.ro, la secțiunea Carieră, respectiv http://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img