joi, 25 aprilie, 2024

Interventii ISU Vaslui

Distribuie:

Publicat:

In ultimele 24 de ore, echipajele de interventie din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta  “ Podul Inalt” al judetului Vaslui au fost solicitate sa intervina pentru:

 – Incendiu depozit de furaje

             In jurul orelor 21.07 din data de 30.07.2015, pompierii militari au intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje in localitatea Radeni, comuna Dragomiresti.
La locul interventiei s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Vaslui, Punctul de lucru Ivanesti cu  o autospeciala de stingere, care a actionat in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din localitate. In urma incendiului, au ars aproximativ opt tone de furaje (lucerna), saizeci mp de acoperis din tabla pe asteriala din lemn si zece mp gard din scandura. Cauza probabila a incendiului a fost trasnet direct iar primul material care s-a aprins a fost plantele furajere.

– Incendiu acoperis

In jurul orelor 01.45 din data de 31. iulie a.c., pompierii militari au intervenit pentru localizarea si stingerea unui incendiu produs la un depozit de furaje in localitatea Copaceana, comuna Falciu.
La locul interventiei s-a deplasat un echipaj de stingere din cadrul Detasamentului de Pompieri Barlad, Punct de lucru Murgeni cu o autospeciala de stingere, care au actionat in cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta din localitate. In urma incendiului, au ars aproximativ douazeci si cinci mp de acoperis din azbociment pe asteriala din lemn, cauza probabila a incendiului fiind trasnet direct iar primul material care s-a aprins a fost lemn.

– Interventie SMURD

Echipajul de Terapie Intensiva Mobila din cadrul SMURD al I.S.U.”Podul Inalt” Vaslui, a intervenit in jurul orelor 01.19 din data de 31.07.2015, pentru a acorda ajutor medical de urgenta unui barbat in varsta de 41 de ani din localitatea Tacuta, prezetand un traumatism cranio-cerebral prin cadere de la propria inaltime produsa de fulger. Victima a fost predata la spital pentru a i se acorda tratament de specialitate.     

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img