joi, 18 aprilie, 2024

INUMAN: Un barbat din GUGESTI si-a violat mama.Judecatoria Husi si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 40 de ani, din satul Gugesti, comuna Botesti, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de comitere infractiunii de viol. Acesta este banuit de faptul ca in urma cu cateva zile, prin constrangere, ar fi intretinut relatii sexuale cu mama sa, in varsta de 79 de ani, din aceeasi localitate.
Politistii au probat activitatea infractionala a barbatului si l-au retinut pentru o perioada de 24 de ore. Ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe langa Judecatoria Husi, respectiv Judecatoria Husi cu propunerea de luare a unei masuri preventive.

Instanta a admis propunerea Parchetului de pe langa Judecatoria Husi si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 zile, pentru savarsirea infractiunii de viol.

Pentru aceasta infractiune contra libertatii si integritatii sexuale, Codul Penal prevede o pedeapsa cu inchisoarea de la 5 la 12 ani.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img