vineri, 29 martie, 2024

Invitatii la nunta regala au pus cadourile primite la vanzare pe internet. La cat a ajuns licitatia pentru ele

Distribuie:

Publicat:

Nu e vorba despre invitatii de vaza, bineinteles. E vorba de cadouri primite de cateva zeci de persoane “obisnuite”, care au fost invitate sa asiste la ceremonia de casatorie a Printului Harry cu Meghan Markle.
Site-ul contactmusic.com scrie ca Harry si Meghan au decis sa invite aproximativ 200 de persoane obisnuite, de la diverse organizatii caritabile cu care au colaborat de-a lungul timpului, 100 de elevi, dar si peste 600 de locuitori din Windsor la ceremonia religioasa care a avut loc in weekend.

Cativa dintre acesti invitati au primit drept cadou o punga cu initialele “H & M” care continea, printre altele, o brosura cu programul ceremoniei, o moneda din ciocolata aurie, un magnet de frigider si o ilustrata.

Peste 30 dintre acesti invitati au decis sa scoata la lictitatie cadourile pe eBay, iar unele dintre acestea erau licitate deja cu 10.000 de lire sterline, mai scrie site-ul contactmusic.com.

Harry si Meghan s-au casatorit in weekend, in capela St. George din Windsor. Printre invitatii care au luat parte la nunta celor doi s-au mai aflat si Amal si George Clooney (Amal e o respectata avocata de origine britanica, deci invitatia nu a venit pentru George, ci pentru ea), Victoria si David Beckham, Oprah Winfrey, artisti precum Elton John si James Blunt, actorul Tom Hardy, jucatoarea de tenis Serena Williams, dar si doua foste iubite ale mirelui, Chelsy Davy si Cressida Bonas.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img