joi, 25 aprilie, 2024

Ioana Ginghina confirma divortul de Alex Papadopol si isi umileste sotul

Distribuie:

Publicat:

Ioana Ginghina a facut primele declaratii dupa ce s-a zvonit ca s-a despartit de Alexandru Papadopol. Chiar daca nu a dat prea multe detalii, a confirmat divortul si a dorit sa lamureasca unele aspecte care s-au tot speculat.

Dupa aproape 12 ani de casnicie, se pare ca lucrurile s-au terminat definitiv intre Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol. Actrita isi vede in continuare de viata, iar acum incearca sa ii acorde tot timpul fetitei sale, pe care vrea sa o fereasca de acest scandal.

„Momentan nu vreau sa spun mare lucru, viata nu e asa roz, sa zicem ca suntem la punctul culminant. In primul rand trebuie sa-mi protejez copilul si pana nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaratii.  Ruxi se duce la scoala si nu stiu ce vor zice copiii acolo dupa ce au aparut informatii despre noi. De asta vreau sa ma abtin si daca vreau sa sparg aceasta „buba”, o voi face dupa ce se termina scoala. Mai sunt patru saptamani si iau copiii vacanta. Ca sa o protejez pe Ruxi, pentru ca, mama fiind, te gandesti prima oara la copil”, a declarat Ioana Ginghina pentru Click.ro

A slabit 10 kilograme intr-o luna

Daca pana acum povestea despre dieta cu pepene, de care se declara complet indragostita in timpul verii, iata ca acum a renuntat la un program strict si doar a facut un pariu cu ea, astfel reusind sa slabeasca 10 kilograme in timp record. Trucul actritei de 41 de ani consta in faptul ca a renuntat la paine si dulciuri. Prezenta la un eveniment, vedeta a marturisit ca este nevoita sa-si cumpere lucruri noi dupa ce a ajuns sa schimbe masura la haine.

“Nu am mai mancat dulciuri si paine. Pot sa zic ca paste am mai consumat. Am reusit sa slabesc 10 kilograme intr-o luna si jumatate. Mi s-a parut un pic cam brusc. Alexandru m-a vazut zilnic si lui nu i s-a parut nimic in neregula, dar eu am fost nevoita sa-mi schimb garderoba. Nu imi mai este nimic bun. Am doua masuri in minus acum la haine”, a povestit Ioana Ginghina la un post TV.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img