joi, 18 aprilie, 2024

Ionela Prodan i s-a aratat in vis Elenei Merisoreanu! Te trec fiorii! Ce i-a spus: „Cand m-am trezit, am crezut ca mor”! Groaznic ce i-a transmis

Distribuie:

Publicat:

Elena Merisoreanu a visat-o pe Ionela Prodan inainte sa moara. Artista este de parere ca a prevestit moartea Ionelei si sustine ca este daramata de durere.

„Inainte sa moara, am visat ca eram cu ea intr-o biserica. Era intr-o rochie de toamna si cu parul rosu. Intr-un colt, pe culoar, il vad pe Tanase si ii fac cu mana. Mi-a zis ca-si asteapta sotia. Cand m-am trezit am crezut ca mor,” a spus Elena Merisoreanu intr-o emisiune TV.

Pe Elena Merisoreanu o trec fiori reci pe sira spinarii de cate ori isi aminteste visul.

Ionela Prodan, plansa cu lacrimi amare de catre cel de-al doilea sot! Pana si-a dat ultima suflare, Toni Antohi a fost nedezlipit de regretata artista

Moartea Ionelei Prodan l-a afectat teribil pe Toni Antohi, cel de-al doilea sot al cantaretei! Drept dovada, la capela unde artista a fost depusa de doua zile, barbatul a fost, pur si simplu, terminat de durere.

Putini stiu ca regretata vedeta a folclorului romanesc s-a recasatorit dupa decesul fulgerator al primului ei sot, Traian Tanase, cu un om simplu, caruia nu i-a placut publicitatea.

Barbatul a fost alaturi de cantareata ani de zile, iar in ultima perioada, nu s-a dezlipit de langa artista. “A stat tot timpul la spital! El si Anamaria i-au fost aproape 24 de ore din 24 cantaretei pana cand ea a inchis ochii definitiv! Atunci, Toni a fost distrus!

De altfel, s-a vazut si la capela, acolo unde Ionela Prodan a fost plansa de sot cu lacrimi amare. A stat la sicriu, apoi s-a retras intr-un colt si a suferit in tacere”, scrie wowbiz.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img