joi, 18 aprilie, 2024

IPJ Vaslui: Accidente grave de circulatie

Distribuie:

Publicat:

Doua persoane care se deplasau in calitate de pietoni pe drumurile publice au suferit vatamari corporale grave in urma implicarii lor in accidente de circulatie. Politistii Biroului Rutier municipal Vaslui au intocmit dosare penale si efectueaza cercetari  pentru stabilirea imprejurarilor in care au avut loc aceste accidente. 

In dimineata zilei de 12 iulie, pe raza comunei Pungesti a avut loc un grav accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unui barbat.

Din cercetarile efectuate de politistii Biroului Rutier Vaslui s-a stabilit faptul ca J. Vasile, de 45 de ani, domiciliat in comuna Garceni, conducea autoturismul pe D.J 159 A, pe raza localitatii Pungesti, iar la un moment dat, a accidentat un barbat, de 82 ani, domiciliat in aceeasi localitate, care s-a angajat in traversarea strazii.

Victima a fost transportata la Spitalul Judetean de Urgenta Vaslui in prezent aflandu-se in coma gradul IV.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Un alt accident de circulatie soldat cu vatamarea corporala a unui pieton a avut loc tot in aceeasi dimineata pe raza municipiului Vaslui.

 In timp ce M. Lili, de 59 de ani, din comuna Lipovat conducea autoturismul pe strada Nicolae Iorga din municipiul Vaslui, a acrosat o femeie in varsta de 48 de ani, care s-a angajat regulamentar in traversarea strazii pe trecerea de pietoni.
Victima a fost transportata la Spitalul Judetean Vaslui unde a fost diagnosticata cu ”fractura regiunea lombara, fractura bazin”.

POLITIA ROMANA RECOMANDA PRUDENTA MAXIMA PE SOSELE

    Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, le recomandam conducatorilor auto sa manifeste prudenta sporita la volan si sa adapteze viteza de deplasare conditiilor concrete de drum. De asemenea, este necesar ca fiecare manevra in trafic sa fie efectuata numai dupa o temeinica asigurare.
     Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de a traversa a fost observata de catre soferi.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img