vineri, 29 martie, 2024

IPJ Vaslui : Cinci persoane retinut pentru infractiunii de lovire sau alte violente

Distribuie:

Publicat:

Cinci barbati, cu varste intre 17 si 23 de ani, din localitatile Deleni si Muntenii de Sus, judetul Vaslui, au fost retinuti de catre politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Vaslui, pentru savarsirea infractiunilor de lovire sau alte violente.  

Politistii Biroului de Investigatii Criminale al Politiei Municipiului Vaslui au probat activitatea infractionala a cinci barbati, cu varste intre 17 si 23 de ani, din localitatile Deleni si Muntenii de Sus, judetul Vaslui, banuiti de comiterea mai multor infractiuni de lovire sau alte violente.  

In urma cercetarilor efectuate,  politistii vasluieni au stabilit faptul ca, in noaptea de 15/16 februarie a.c., ora 03:00, barbatii banuiti de comiterea faptelor au agresat un tanar de 30 de ani, in vecinatatea unui club din zona centrala a municipiului Vaslui. Mai mult, alti doi tineri care insoteau victima au fost la randul lor agresati atunci cand au incercat sa intervina. Incidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool si a avut la baza o stare conflictuala mai veche.

Ca urmare a agresiunii, doua dintre victime au suferit vatamari care vor necesita 33-35, respectiv 2-3 zile de ingrijiri medicale pentru vindecare.

Cercetarile sunt continuate de catre politisti, in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatilor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img