joi, 18 aprilie, 2024

IPJ VASLUI:DACA RECUNOASTETI ACEASTA PERSOANA, APELATI 112 SAU CEA MAI APROPIATA UNITATE DE POLITIE-FOTO

Distribuie:

Publicat:

In dupa-amiaza de 29.07.2016, a fost primit un apel la numarul de urgenta 112 cu privire la faptul ca pe marginea D.N. 24 D, in zona Ocolului Silvic Grivita din localitatea Trestiana este o persoana cazuta pe sol. Echipajul medical ajuns la fata locului a constatat decesul barbatului.

Pana in prezent identitatea persoanei decedate nu a fost stabilita.

Semnalmente: varsta aproximativ 50-55 ani, inaltime 1,75 m, par scurt, ochi caprui, cu gropita in barbie. Ca semn particular, barbatul prezinta pe antebratul stang un tatuaj dispus la 5 cm fata de incheietura mainii, cu dimensiunile 5X4,5 cm, sub forma de inima.

Obiecte de vestimentatie: la momentul depistarii barbatul purta pantaloni de culoare gri inchis, tricou de culoare rosie cu inscriptia Brunet 1878 Shirt, iar in picioare purta slapi din cauciuc de culoare albastra, unul marimea 46 si celalalt marimea 41.

Daca exista persoane care pot da informatii in vederea stabilirii identitatii barbatului, acestea pot apela gratuit 112 – Apelul de Urgenta, se pot adresa celei mai apropiate unitati de politie sau Serviciului de Investigatii Criminale -Compartimentul Urmariri – telefon 0235/303155.
     

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img