vineri, 29 martie, 2024

IPJ VASLUI:Mandat european de arestare pus in aplicare de politistii vasluieni

Distribuie:

Publicat:

Un barbat, in varsta de 27 de ani, din municipiul Vaslui, pe numele caruia a fost emis un mandat european de arestare a fost identificat de politistii vasluieni si condus la arest.

    Politistii Serviciului de Investigatii Criminale Vaslui – Compartimentul Urmariri l-au identificat pe raza municipiului Vaslui pe I. Alexandru, in varsta de 27 ani, domiciliat in municipiul Vaslui, pe numele caruia autoritatile poloneze au emis mandat european de arestare. Acesta a fost condamnat 1 an si 9 luni  inchisoare pentru savarsirea infractiunilor de frauda bancara.

    Barbatul a fost prezentat la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi, care a dispus retinerea pentru 24 ore, iar in ziua de 12.04.2016  a fost prezentat la Curtea de Apel Iasi cu propunerea de arestare preventiva. Curtea de Apel Iasi a emis pe numele lui I. Alexandru mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 15 zile.
    Retinerea acestuia s-a facut in baza semnalarii emise de Biroul SIRENE Polonia din cadrul Centrului de Cooperare Politieneasca Internationala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img