joi, 18 aprilie, 2024

IPJ Vaslui : Pistol cu gaze si munitie aferenta ridicate de catre polisti – FOTO

Distribuie:

Publicat:

Un barbat in varsta de 43 de ani, din Vaslui, este cercetat de politistii vasluieni, sub aspectul comiterii infractiunilor de nerespectarea regimului armelor si al munitiilor, braconaj, uz de arma neletala fara drept si contrabanda.  

Politistii din cadrul  Biroului de Investigatii Criminale Vaslui au efectuat o perchezitie la domiciliul unui barbat din municipiul Vaslui, ocazie cu care au depistat si ridicat, in vederea cercetarii, un pistol cu gaze, precum si munitie aferenta (peste 540 proiectile metalice).  

In urma cercetarilor efectuate,  politistii au stabilit faptul ca acesta nu poseda autorizare pentru detinerea armei neletale, arma si munitia fiind introduse in Romania in anul 2011, din Italia. Barbatul este banuit ca ar fi folosit arma la activitati de braconaj, pe raza comunei Muntenii de Jos, judetul Vaslui.

In cauza sunt continuate activitatile de cercetare penala sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Vaslui, urmand a fi stabilita si probata intreaga activitate infractionala savarsita.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img