marți, 19 martie, 2024

Ireal! Un iresponsabil isi plimba copilul in carucior, e langa masina pe care o conduce – VIDEO

Distribuie:

Publicat:

Politia a deschis o ancheta in urma publicarii pe Facebook a unui clip video in care un tata apare impingand caruciorul in care se afla bebelusul sau, conducand o masina cu volan pe dreapta. In clipul video postat pe Facebook, soferul unui autoturism cu numere de Gorj, cu volan pe dreapta, apare impingand, pe langa masina, un carucior in care se afla, probabil, copilul sau. La un moment dat, de pe marginea drumului, soferul primeste incurajari de la o femeie ce pare mama copilului, amuzata de situatie. Desi filmarea a fost stearsa de pe reteaua de socializare, Politia s-a autosesizat si a deschis o ancheta pentru identificarea celor doi parinti.

"Deocamdata se efectueaza verificari pentru identificarea persoanelor din imagini si locatia", a declarat Andrei Lazar, purtatorul de cuvant al IPJ Gorj.

De asemenea, si Directia pentru Protectia Copilului Gorj s-a autosesizat in acest caz.
"Am vazut imaginile. Ne-am autosesizat in acest caz. Am facut o adresa in regim de urgenta la Politie sa il identifice, sa vedem despre cine este vorba. Urmeaza sa analizam cazul prin prisma legislatiei de protectie a copilului. Cu siguranta este un incident care ridica mari semne de intrebare in ceea ce priveste parintii", a declarat Lucian Zalog, directorul adjunct al DGASPC Gorj.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img