joi, 25 aprilie, 2024

Irina Loghin se imbraca, la 79 de ani, ca o adolescenta. Poarta blugi rupti si tricouri

Distribuie:

Publicat:

Irina Loghin poarta haine de adolescenta. Interpreta de muzica populara refuza sa accepte canoanele vestimentare impuse de varsta sa si dovedeste ca, desi are 79 de ani, ii sta foarte bine imbracata in blugi si tricou. Irinuca, fiica de 40 de ani a cantaretei, si Fuego, cu care Irina Loghin colaboreaza pe plan muzical, cred ca stilul ei vestimentar e destul de indraznet, dar ”o prinde”.

Cand nu poarta, sobru si protocolar, costumul popular traditional, reputata artista ce ne incanta de sase decenii se imbraca sic. La petrecerea aniversara a prietenei sale Maria Dragomiroiu, Irina Loghin a lasat asistenta cu gura cascata: a aparut in blugi rupti, sandale fara toc si un tricou cu imprimeu, o tinuta ce parea achizitionata din magazinele dedicate tinerelor.

Ca si-a luat stilist sau nu, combinatia s-a dovedit de impact. Lumea a admirat-o, pentru ca interpreta nu a aratat deloc nelalocul ei in acele haine, ci a dat impresia celei mai cool bunicute cu putinta.

Irina Loghin uimeste cu stilul sau vestimentar
Desigur, vedeta isi permite acest stil vestimentar si pentru ca are grija de silueta si arata exceptional, desi anul viitor, in februarie, va implini 80 de ani.

Sfindand trecerea timpului si refuzand sa imbatraneasca, Irina Loghin face zilnic o cursa in jurul celui mai mare parc al Bucurestiului, Herastrau, si merge aproximativ sapte kilometri de la domiciliu, insotita de cainele sau.

In plus, este la curent cu toate noutatile din domeniul infrumusetarii si ingrijirii si are mare grija ce mananca.

Chiar si pasiunea pentru cumparaturi o ajuta sa-si mentina silueta, fiindca parcurge kilometri buni prin magazine. Chiar si cand se afla in turnee, mai ales peste Ocean, in Statele Unite ale Americii, Irina Loghin face adevarate maratoane de shopping. 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img