joi, 28 martie, 2024

Isi mai vorbesc? El este primul barbat din viata Anamariei Prodan! Cum arata acum fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu?

Distribuie:

Publicat:

Anamaria Prodan si fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu au fost casatoriti din anul 1998 pana in anul 2007. Desi a trecut mai bine de un deceniu de la divort, cei doi au ramas in relatii foarte bune.

Ti-l mai amintesti pe primul sot al Anamariei Prodan? Cum arata fostul baschetbalist Tibi Dumitrescu acum

„Ne-am cunoscut in 1998, in discoteca Vox Maris din Bucuresti. Ea a facut primul pas si intr-o saptamana am devenit un cuplu. Ne-am continuat povestea de dragoste in America, unde ea trebuia sa ajunga ca ziarista la un turneu de tenis, iar eu urma sa ma intorc la colegiul din New Jersey unde jucam baschet”, a marturisit Tibi Dumitrescu intr-un interviu pe care l-a acordat in urma cu mai multi ani pentru Libertatea.

„Ne-am oficializat relatia pe 1 septembrie, in statul Pennsylvania, SUA, pentru ca eu aveam cetatenie americana. Ana s-a mutat cu mine in New Jersey, unde in acea perioada jucam baschet la colegiul Montclair State University”, explica el. Povestea de iubire dintre Ana Maria Prodan si Tibi Dumitrescu a durat noua ani. Cuplul are doua fiice, Rebecca (20 de ani) si Sarah (19 ani).

Dupa divortul de primul sot, Anamaria s-a casatorit cu fotbalistul devenit antrenor Laurentiu Reghecampf. Cei doi mai formasera un cuplu in anul 1997, inainte ca impresara sa se casatoreasca cu Tibi Dumitrescu. Din actualul ei mariaj, Anamaria mai are un fiu, Laurentiu sau Reghe Junior, in varsta de 10 ani.

Tibi Dumitrescu este tare mandru de fiicele lui. Sarah ii calca pe urme. Recent tanara a semnat cu Universitatea Mississippi din Conferinta de Sud-Est (SEC) a NCAA, echipa care evolueaza in Divizia 1 a colegiilor americane, nivelul cel mai inalt al baschetului juvenil de peste ocean.

Tibi Dumitrescu s-a recasatorit

„Avem 5 copii acum. Celia este fetita fostului sot, din actuala casatorie. Tibi s-a recasatorit cu Irina. Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu sot este cel mai bun prieten al nostru.

Actuala lui sotie este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Iesim toti la masa, petrecem toate sarbatorile impreuna. Facem glume de genul «bine ca te-am lasat». Eu l-am lasat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reprosez decat faptul ca ne-am pierdut pe drum, cu meseria… si am inceput sa ne iubim ca fratii”, declara Anamaria Prodan in trecut, potrivit Unica.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img