joi, 28 martie, 2024

ISU Vaslui cauta voluntari

Distribuie:

Publicat:

Incepand de astazi, Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta (ISU), prin unitatile subordonate, lanseaza o provocare tuturor celor care doresc sa li se alature in ajutorarea semenilor. Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta “Podul Inalt” Vaslui recruteaza un numar de 40 de voluntari, in folosul societatii, fara scop lucrativ si fara remuneratie.

Dupa parcurgerea unor programe de pregatire, activitatile derulate alaturi de efectivele inspectoratului vor consta in participarea la misiunile de interventie, utilizarea notiunilor de baza in acordarea primului ajutor calificat, implicarea in actiunile de ajutor umanitar si in cele de popularizare a mesajului preventiv.

Proiectul poarta titlul de “Salvator din pasiune”  si se va derula in perioada 10 mai – 29 iulie 2016.

Cei care doresc sa se alature pompierilor trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 16 si 65 de ani, sa fie apti din punct de vedere medical, sa nu fi fost condamnat pentru infractiuni cu intentie si sa nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar ISU.

Dosarul candidatului trebuie sa contina cererea de inscriere, certificatul de cazier judiciar (pentru persoanele care au varsta de peste 18 ani), copie dupa actul de identitate, avizul psihologic, actul doveditor al ultimelor studii absolvite sau in curs de desfasurare, adeverinta medicala si acordul parintilor/tutorelui legal, pentru persoanele care au varsta sub 18 ani.
Mai multe detalii legate de activitatea de voluntariat pot fi obtinute accesand site-ul Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta www.igsu.ro si cele ale inspectoratelor judetene pentru situatii de urgenta.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img