vineri, 29 martie, 2024

ISU VASLUI:Interventii ale pompierilor din data de 28 septembrie

Distribuie:

Publicat:

 In cursul zilei de miercuri,28 septembrie, echipajele de pompieri ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Podul Inalt” al judetului Vaslui au intervenit pentru stingerea a trei   incendii, astfel:

Doua incendii de vegetatie uscata

Sectia de pompieri Husi a fost solicitata sa intervina la ora 15.10, in localitatea Rasesti, comuna Dranceni, pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata ce se manifesta pe o suprafata de aproximativ doua hectare. La locul solicitarii s-a deplasat o autospeciala de stingere cu apa din cadrul sectiei Husi reusindu-se lichidarea incendiului in jurul orei 16.30.
Detasamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat sa intervina la ora 17.17, in localitatea Podeni, comuna Vulturesti, pentru stingerea unui incendiu de vegetatie uscata ce se manifesta pe o suprafata de aproximativ un hectar. La locul solicitarii s-a deplasat o autospeciala de stingere cu apa si spuma.

Incendiu magazie Barlad

Detasamentul de pompieri Barlad a fost solicitat, in jurul orei 22.55, sa intervina pentru stingerea unui incendiu produs la o magazie in municipiul Barlad, strada Arhimede nr 84. Pentru localizarea si lichidarea acestuia s-a deplasat la fata locului un echipaj de interventie cu o autospeciala de lucru cu apa si spuma. La sosirea pompierilor la fata locului, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei magazii din lemn si la o portiune din acoperisul locuintei.  Flacarile au distrus in totalitate magazia si aproximatic 10 mp din acoperisul locuintei pe structura din lemn si invelitoare din azbest.  Din primele cercetarile, s-a constatat ca  cel mai probabil incendiul a fost generat de un scurtcircuit electric la o priza defect.

Asigurari masuri PSI la o conducta de gaz

Detasamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat, sa intervina, in municipiul Vaslui, strada Republicii, pentru asigurarea masurilor de prevenire si stingere a incendiilor la o conducta de gaz ce prezenta scurgeri. Aceasta a fost deteriorata in urma manevrelor facute de catre un conducator auto.

Asistenta medicala 
Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta “Podul Inalt ” al judetului Vaslui  au intervenit, in cursul zilei de de ieri, la un numar de 5 solicitari.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img