sâmbătă, 20 aprilie, 2024

ISU VASLUI:Posturi vacante pentru Profesionisti

Distribuie:

Publicat:

Incepand cu data de 01.04.2016, in scopul reducerii deficitului de personal, Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ,,Podul Inalt” al judetului Vaslui, demareaza procedura de incadrare a 8  posturi vacante.

Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofiteri in rezerva ce indeplinesc conditiile necesare, in vederea rechemarii in activitate, in conformitate cu art.40, lit.c) din Legea nr. 80/1995 privind Statutul cadrelor militare, coroborat cu actele normative interne. Astfel, ne adresam celor care au mai facut parte din echipa salvatorilor dedicati misiunilor specifice situatiilor de urgenta si care doresc sa se puna, din nou, in slujba cetatenilor.

Posturile sunt alocate conform analizei privind necesarul operativ, in raport cu activitatile desfasurate la nivel teritorial si vizeaza doua categorii de functii din corpul subofiterilor militari.

Informatii suplimentare privind modalitatile de inscriere si participare la concurs, conditiile de recrutare, probe de selectie si criterii de departajare a candidatilor, vor putea fi obtinute,  direct de la Biroul Resurse Umane al ISJUJ Vaslui si de la adresa www.isuvaslui.ro.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img