vineri, 29 martie, 2024

Iti mai amintesti trupa Gaz pe Foc? Ce mai fac astazi baietii care cantau „Adio, visul frumos s-a terminat!”

Distribuie:

Publicat:

”Adio, visul frumos s-a terminat” a fost o melodie care a facut senzatie in Romania, in anii `90. 20 de ani au trecut de atunci, ca si cum n-ar fi fost, iar timpul a ”muscat” fara mila din trupa care atragea adolescentii ca un magnet. Baietii s-au despartit, la un moment dat, si fiecare a pornit pe drumul sau.

Unul dintre componenti trupei Gaz pe Foc, Alin Lupsa, a cunoscut chiar si viata din spatele gratiilor. Gaz pe Foc a inceput ascensiunea muzicala cu Andrei Rosu, Lucian Viziru si Razvan Iacob. Ulterior, s-a alaturat formatiei si Paul Panait. Dragos Stanescu a facut, la randul sau, parte din trupa. Dupa ce si-au spus ”Adio” – visul frumos terminandu-se, ca sa-i parafrazam chiar pe baieti -, fiecare a incercat sa-si construiasca viata in functie de preferinte, abilitati si pasiuni.

Lucian Viziru, confrom Viva!, este antrenor de tenis in Germania. Paul Panait a lansat 5 albume pana acum, si-a continuat cariera muzicala si canta in Canada, comunitatile de romani de acolo apreciindu-i evolutiile artistice. Alin Lupsa – de profesie medic stomatolog – a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare intr-un dosar in care  era acuzat de trafic de influenta. A fost eliberat dupa un an si trei luni, redevenind stomatolog.

Razvan Ioacob este asistent universitar, Dragos Stanescu cocheteaza cu actoria, iar Andrei Rosu este ultramaratonist.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img