sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Iubita de 60 de ani, tradata cu fiica ei? Acuzatii grave in povestea care a socat Romania! Mama de 60 de ani si-a vandut fiica pentru organe? „Ea nu e o mama, e doar o c…. careia i-a placut viata” Cum a raspuns femeia

Distribuie:

Publicat:

Povestea de dragoste dintre femeia in varsta de 60 de ani si barbatul in varsta de 48 de ani continua! Oare amorezul Mircea s-a dat la una dintre fiicele partenerei sale? Oare mama Rodica, femeia de 60 de ani, si-a vandut fiica pentru organe?

S-au jurat cu mana pe inima ca intre ei e o iubire adevarata, chiar daca ea are 60 de ani si el doar… 48. Cei doi indragostiti, care sustineau ca familia barbatului ar fi facut besteme ca sa-i desparta, sunt pusi ei la zid, astazi. Iar acuzatiile care-i au ca tinta sunt socante! Vorbim aici despre… o vanzare a unui copil, dar si despre avansuri total nepermise! Iar cea care face aceste acuzatii e chiar una dintre fiicele femeii de 60 de ani.

„N-am stat la ei 2 ani de zile, am stat doar jumatate de an, ca acel barbat de langa ea s-a dat la mine. (…) Din cauza asta eu mi am luat fetele si am plecat. Cand i s au spart geamurile, veneam de la Tribunal ca luptam pentru custodia lor si m-am intors dupa cerceii de aur. Apoi a sarit la gatul meu, m-a dat pe jos, a sarit la bataie. (…) Ea cu niciun copil nu tine legatura. El o tine pe ea ca mai mult munceste, daca ii lasa berea pe masa e bine. Ea nu e o mama, e doar o * careia i-a placut viata”, a spus fiica Rodicai Bouleanu.

Rodica Bouleanu a marturisit faptul ca fiica sa ar fi batut-o.

„Nu e adevarat. Nici nu stiu unde sta in gazda. De trei, patru ani nu mai vorbim. Ea m-a si batut. Eu nu beau, pentru ca sunt bolnava cu inima. (…) Copiii mei nu au handicap, sunt zdraveni toti”, a spus Rodica Bouleanu despre ceea ce a spus una dintre fiicele sale.

„Am primit-o la mine de mila, debracata in pielea goala. A prims-o mama ei si fiica. Dupa aceea l-a luat pe unu si s-au cununat”, a relatat Mircea Badea in platoul „Acces Direct”.

Cristina, fiica Rodicai Bouleanu, a povestit pentru „Acces Direct” faptul ca ar fi fost maritata din obligatie.

„Mama m-a maritat cu un barbat pentru ca avea masina si casa”, a spus Cristina, fiica Rodicai Bouleanu.

sursa: spynews.ro

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img