joi, 25 aprilie, 2024

Iuliana Marciuc, iubita de o viata a lui Adrian Enache, se lupta cu kilogramele in plus, iar transformarea este radicala. Cum a ajuns sa arate acum

Distribuie:

Publicat:

Iuliana Marciuc, care anul trecut ajunsese sa aiba o problema cu kilogramele in plus, a slabit de la inceputul anului 10 kilograme si s-a apucat serios de sala in ultimele luni, desi nu a fost niciodata o fire sportiva. Astfel, prezentatoarea TV a ajuns sa faca sport de trei ori pe saptamana si acum se simte mai tanara cu 12 ani. Dieta pe care o tine Iuliana Marciuc nu este una dificila, insa are grija sa combine proteinele cu legumele si sa pastreze painea doar pentru micul dejun.

Mai mult, in aceasta vara, Iuliana Marciuc si Adrian Enache se bucura din plin de vacanta. Prezentatoarea TV a profitat de perioada libera si si-a indeplinit o dorinta veche.

Iuliana Marciuc a mers recent intr-o croaziera pe Marea Mediterana si a descoperit numeroase destinatii europene. "Intreaga vacanta a fost o peripetie, una dintre cele mai frumoase de pana acum. M-a coplesit totul. Eleganta vasului si tehnica de la bord, spectacolele din fiecare seara, organizarea impecabila. Iubesc foarte mult marea si este superb sa-i vezi culorile la orice ora din zi si din noapte, sa vezi din balconul camerei rasaritul si apusul pe mare. Am vizitat in fiecare zi alt oras: Cannes, Palma, Barcelona, Genova, La Spezia", a povestit Marciuc.

Iuliana a declarat ca a fost cucerita iremediabil de preparatele culinare savurate in vacanta: "Mancarea a fost diversa si multa, mult prea multa. In fiecare port se pregateau specialitati specifice locului si, ca de obicei, cel mai mult mi-au placut fructele de mare gatite intr-o multime de feluri. Nu am practicat niciun sport extrem, nu am avut curaj sa ma dau nici macar cu tiroliana care strabatea vasul de pe o punte pe alta, la etajul 19".

Vedeta nu a uitat nici de cei dragi, pentru care a adus suveniruri deosebite: "Am luat evantaie din fiecare oras".

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img