joi, 28 martie, 2024

Jandarmii vasluieni, la datorie, de Boboteaza

Distribuie:

Publicat:

In perioada 06/07. 01.2019, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vaslui, vor asigura masurile de ordine publica in zona mai multor lacase de cult de pe raza municipiilor Vaslui, Barlad, Husi si a orasului Negresti cu ocazia manifestarilor religioase prilejuite de sarbatorirea Botezului Domnului si praznuirea Sf. Ioan Botezatorul.

Misiunea jandarmilor vasluieni este de a asigura protectia participantilor, precum  si de a preveni savarsirea de fapte antisociale ce pot tulbura ordinea si siguranta publica.
 
Jandarmeria Vaslui recomanda cetatenilor care vor participa la aceste manifestari sa dea dovada de intelegere, calm, sa adopte un comportament  civilizat si sa astepte cu rabdare impartirea apei sfintite, fara a produce acte de dezordine.        

Totodata, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Vaslui  recomanda cetatenilor sa acorde o atentie deosebita bunurilor si obiectelor personale si sa ceara sprijin fortelor de ordine sau sa apeleze numarul unic de urgenta 112 daca sunt martorii unor fapte ce contravin normelor de convietuire sociala.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img