vineri, 19 aprilie, 2024

Jucator de Champions League, in pregatiri la Atletico Vaslui

Distribuie:

Publicat:

Atletico Vaslui nu a stat cu mainile goale, iar in ultima zi de transferuri a oficializat aproape o echipa intreaga. Cel mai de marca transfer este Alexandru Baltoi, fost atacant in Liga I la formatiile Dinamo Bucuresti, UTA Arad, Farul Constanta, FC Brasov, Unirea Alba Iulia, Otelul Galati, FC Arges sau Concordia Chiajna.

Este o lovitura de imagine extroardinara, daca tinem cont de CV-ul lui Balti, campion cu Dinamo, in 2000 si 2002, si castigator al Cupei Romaniei, tot cu Dinamo, in 2000 si 2005.
Atacantul de 34 de ani a avut o aventura si in Moldova, la Rapid Chisinau, in 2012, iar ultima oara a jucat la, Unirea Dej, in Liga a treia.

Potrivit statisticilor, Baltoi a jucat 110 meciuri in Liga 1 (23 de goluri), 33 de meciuri in Liga 2 (11 goluri) si 8 meciuri in Cupa Romaniei (4 goluri), bifand de asemenea 5 meciuri in Cupa UEFA si o prezenta in calificarile Champions League.

Printre noii veniti se regasesc si doi fotbalisti de culoare, ambii evoluand ultima oara la AFC Odorheiu Secuiesc, dar si trei jucatori de defuncta ACS Berceni, din liga a doua.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img