joi, 28 martie, 2024

JUDEȚUL VASLUI , “PERLA COROANEI” LA MITINGUL PSD! FOTO

Distribuie:

Publicat:

Mandri ca suntem social-democrați vasluieni- așa s-ar putea citi printre fotografiile pe care , o parte , din politicienii vasluieni le-au făcut publice.

In marea de alb prezenta la mitingul PSD, pata de culoare a fost data, din nou, de județul Vaslui. Probabil ca sa uite de oboseala si de emoțiile care survin atunci când vizitezi o capitala europeană, alesii roșii ai Vaslui le-au oferit nu “ circ si pâine” ci fanfara cu apa si pachețel aduse de acasa. Acordurile de trombon si toba , probabil, ca au făcut “ casa buna” cu sloganurile împotriva statului paralel. Si ca sa demonstreze ca nu au uitat de unde au plecat sau cine i-au ajutat sa devină oameni mari, au împărtășit bucuria momentului cu prietenii virtuali.

Gabriela Cretu, senator PSD de Vaslui, a fost generoasa! A facut poze cu oamenii simpli dar nu a uitat si de Vip-urile locale. In instantanee i-am putut vedea, bucuroși si fericiti, pe Traian Petcu-fost viceprimar de Barlad, acum persoana importantă in cadrul ANSVA, Gheorghe Pricop- directorul liceului “ Mihai Eminescu” , Andrei Huiban- profesor la Colegiul Național “ Gheorghe Rosca Codreanu” si consilier local, Dorin Apostol-consilier local, dr.Cristina Tiron-consilier local si lista poate continua.

Ca niște adolescenți care au fost puși la panoul clasei pentru prima data, o parte dintre cei fotografiati in “ oracolul Gabita” au avut numai cuvinte de lauda la adresa fotografiilor.

“ Superbe toate foto .Te iubim Gabita”, i-a transmis o doamna prezenta si imortalizata in marea de alb.

Chiar si politicianul a descoperit chintesenta acelui miting.

“Stiti ca nu stiam la ce e bun. Acum stiu. Democrația functioneaza cu energie umană! Aici sunt toti colegii si prietenii mei! Circula energie! Ca in campaniile castigate impreuna! Nu puteam fi in alt loc decat cu ei!!!” le-a impartasit doamna senator internauților.

Mitingul s-a încheiat, statul paralel nu a fost închis, justiția nu a fost eliberată, DNA-ul ne asculta pe toți,  iar soldații noștri vasluieni, cu Dumitru Buzatu in frunte, s-au întors in județul in care sărăcia ,lipsa locurilor de munca si lipsa infrastructurii sunt vedetele știute dar necunoscute la București.

Oare când s-a marsaluit in strada pentru “ Moldova vrea Autostrada” de ce toate aceste persoane nu si-au făcut selfie? Chit ca unele circula doar cu trenul, majoritatea vasluienilor își doresc mai mult acest lucru.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img