sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Judecatorii au DECIS! Ani grei de inchisoare pentru monstrii care intretineau relatii intime cu minore! Prima sentina in dosarul ”Minore pentru VIP-uri”

Distribuie:

Publicat:

Sentinta de ultima ora in cazul patronului Pizzeriei Nico! Nicusor Cosuta a fost gasit vinovat pentru infractiunea de trafic de minore, dar si act sexual cu un minor. Acesta a fost condamnat la 8 ani de inchisoare. Nu a fost singurul condamnat din dosar. Magistratii au decis condamnarea lui Cornel Hitru, patronul restaurantului Familial la 6 ani de inchisoare, iar pentru Dorin Cohai, magistratii au decis aplicarea unei ''corectii'' de 7 ani de inchisoare. In alta ordine de idei, cel mai castigat dintre inculpati a fost Ionel Daniel Onofriciuc, care s-a ales cu pedeapsa de 2 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare.

In cursul zilei de ieri, judecatorii i-au aplicat cea mai mare pedeapsa celui care se presupune a fi liderul retelei, Nicusor Cosuta.  Mentionam ca decizia nu este definitiva, ea putat fi atacata. 

Dosarul ''Minore pentru VIP-uri'' a fost facut in 2006, initial avand 10 nume.  Procurorii reusise sa probeze faptele comise de zece dintre cei suspectati in acest dosar. Lista acestora este urmatoarea: Nicusor Cosuta, de 58 ani, patronul de la restaurantul Familial, Dorin Cohal, de 46 ani, Cornel Hitruc, de 59 ani, patronul Clasic Caffe, Ionel Daniel Onofriciuc, de 37 ani, patronul firmei DanMixt Est SRL, Gabriel Cristian Dascalu, Stefana Mihul, de 28 ani, Mihai Chirila, de 62 ani, om de afaceri, Liviu Tiganasu, de 52 ani, patronul restaurantului Barbarosa si Marinel Mihai Badea, de 46 ani.  In rechizitoriu se arata ca liderul retelei, Nicusor Cosuta racola minore, ulterior supunandu-le unor orgii sexuale chiar in casa lui aflata pe Bucium  In rechizitoriu se mai arata ca minorele erau racolate chiar de la scoala, ulterior fiind invitate la diverse petreceri unde erau determinate sa intretina relatii sexuale normale, anale, dar si orale  cu diversi oameni de afaceri, romani dar si straini. Dupa consumarea actului sexual, acestea erau platite cu sume modice. Inculpatii urmareau racolarea fetelor dupa criterii de varsta. Concret, acestia voiau fete cat mai tinere, iar din convorbirii reiesea faptul ca se laudau atunci cand ''prindeau'' fete foarte tinere
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img