vineri, 29 martie, 2024

Justitia spaniola continua sa dea de pamant cu vedetele din fotbal – Jose Mourinho a fost condamnat la un an de inchisoare

Distribuie:

Publicat:

Fostul antrenor al echipei Manchester United, Jose Mourinho, a fost condamnat la un an de închisoare fiind acuzat de Fiscul din Spania că nu ar fi declarat venituri de imagine și implicit nu a plătit impozitul pe acestea, în perioada când acesta era pe banca tehnică a lui Real Madrid, 2011-2012, potrivit mediafax.

Potrivit bbc.com, tehnicianul portughez datorează statului iberic 3,3 milioane de euro.

Astfel, în urma deciziei judecătorești, Mourinho a primit un an de închisoare, dar nu va petrece niciun minut în spatele gratiilor pentru că în Spania, pedeapsa de până la doi ani de închisoare nu este cu executare. În schimb, antrenorul lusitan va fi nevoit să plătească două milioane de euro spaniolilor.

Conform site-ului independent.co.uk, reprezentanții lui Mourinho, Gestifute Media, au declarat că antrenorul portughez ar fi plătit mai mult de 26 de milioane de euro pe taxe statului spaniol, ceea ce înseamnă mai mult de 41% din veniturile obținute de acesta, în perioada petrecută în Spania, între 2010 și 2013.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img