miercuri, 24 aprilie, 2024

Juvhel Tsoumou, fost atacant la Hermannstadt, va semna cu FCSB

Distribuie:

Publicat:

Juvhel Tsoumou (28 de ani) semnează cu FCSB. Atacantul, fost la Hermannstadt, a dat probe la echipa lui Gigi Becali (61 de ani) şi i-a convins pe oficialii vicecampioanei că merită să primească un contract. Vârful de atac va primi un contract pe un sezon, anunță MEDIAFAX.

Bogdan Vintilă (47 de ani) l-a analizat atent în acest zile. Narcis Răducan, directorul sportiv al FCSB, a confirmat că Juvhel Tsoumou va semna cu vicecampioana României. "Verificarea sportivă, mai avem cea medicală. A coincis cu acest semi cantonament, am zis că e bine pentru toată lumea să-şi facă o idee mai amplă despre el. Îl cunoşteam din Liga 1, că de asta a atras şi interesul nostru. Ce importanţă are? Dacă nu sunt probleme de disciplină… E viziunea conducerii de la Sibiu.

Naşte curiozitate, dar detectiv particular nu sunt. Atâta timp cât din punct de vedere sportiv dă satisfacţie… Sigur că ne-am interesat, n-am auzit lucuri negative despre el. În condiţiile astea, am făcut pasul următor. Da, la nivelul acesta sunt discuţiile. Antrenorii au fost mulţumiţi de atitudinea şi de participarea lui. În concluzie, dacă totul este în regulă din punct de vedere medical, zilele viitoare vom semna", a spus Răducan, la DigiSport.

Hermannstadt l-a lăsat liber de contract, dar se pare că Tsoumou i-a convins pe şefii FCSB să-i ofere un contract. Transfermarkt îl cotează pe Juvhel Tsoumou la 550.000 de euro în prezent. Frankfurt, Aachen, Plymouth, Hartberg, Senica, Mannheim, Burghausen şi Ermis Aradippou sunt echipele pe la care a mai trecut în carieră Tsoumou.

Harlem Gnohere, Ioan Hora şi Lukasz Gikiewicz sunt atacanţii pe care FCSB îi are în lot în prezent.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img