joi, 25 aprilie, 2024

Klaus Iohannis, despre anuntul pregatit de Liviu Dragnea, pentru duminica seara: ‘Nu cred ca se va anunta mare branza, decat ca au pierdut alegerile’

Distribuie:

Publicat:

Liviu Dragnea a promis că duminică seara, după alegerile europarlamentare, va face un anunț important. Multă lume a speculat că liderul PSD va decide despre o candidatură la prezidențiale, cu o zi înainte de un eventual verdict în dosarul în care este condamnat, deja, la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare.

Klaus Iohannis nu cred că Dragnea își va anunțat intrarea în cursa prezidențială și anunță că nu va mai acorda un nou mandat de premier pentru PSD, în cazul în care Viorica Dăncilă va fi demisă, ca urmare a tensiunilor tot mai mari dintre ea și Liviu Dragnea.

”Nu cred că se va anunța mare brânză duminică seara, decât că au pierdut alegerile. Atât ne mai lipsește, ca un infractor, condamnat pentru fraude la referendum, să fie candidat la președinție. Pot să vă spun, chit că nu vorbim de asta acum, că PSD nu va primi încă o nominalizare de la mine. Să înțelegem că alegerile vor schimba spațiul politic românesc.”, a spus Iohannis.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img