vineri, 29 martie, 2024

Kovesi: Nu comentez declaratiile unui inculpat fugar

Distribuie:

Publicat:

Laura Codruta Kovesi a afirmat, astazi, la Ministerul Justitiei, ca nu doreste sa comenteze atacurile unui inculpat fugar, facand referire la cele mai recente dezvaluiri ale fostului deputat Sebastian Ghita.

„Sa lasam lucrurile penibile, gen cucuvele mov si alte culori. Sa trecem la declaratii seriose. In primul rand nu comentez declaratiile unui inculpat fugar, care are mai multe dosare penale. O parte dintre ele sunt in instrumentare la DNA. O parte dintre ele sunt deja trimise in judecata. (…) Ca atare, nu comentez declaratiile unui inculpat fugar si nu doresc sa intru in dialog cu acesta. Doar la sfarsitul anului trecut am facut peste 14 sesizari la CSM cu privire la afirmatiile denigratoare, ridicole, am sesizat CNA pentru 12 emisiuni si chiar in cursul zilei de azi am reluat dialogul cu CSM ”, a declarat Kovesi.

Intrebata daca stie unde se ascunde Sebastian Ghita si daca ar fi fugit din tara, Kovesi a declarat ca DNA a dispus masura controlului judiciar si aceea de a nu parasi tara, iar Ministerul de Interne trebuie acum sa raspunda pentru disparitia fostului deputat.

”Ministerul de Interne sa raspunda cum a reusit sa scape de filaj, cum a reusit sa se ascunda. Noi ne-am luat masuri de precautie”, a spus Laura Codruta Kovesi.

Revenim cu detalii.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img