marți, 23 aprilie, 2024

La 1,52 m, cantareste 44 kg. Ce dieta controversata tine Kourtney Kardashian

Distribuie:

Publicat:

Dintre surorile Kardashian, Kourtney este renumita pentru obsesia ei pentru diete si fitness. Mama a trei copii, Kourtney cantareste, la 1,52 m, 44 de kilograme. Asadar, ce face aceasta pentru a-si mentine silueta firava?

In fiecare dimineata, bea pe stomacul gol o solutie pe baza de colagen si apa, care are menirea de "a reduce celulita, ridurile, vergeturile si mentine pielea, parul, dintii si unghiile sanatoase". De asemenea, ia vitamina C si alte vitamine esentia precum B6, acid folic si biotina. Apoi, bea un pahar cu apa si otet din cidru de mere. "Otetul din cidru de mere are un milion de beneficii, printre cele mai importante fiind faptul ca iti ajuta organismul sa absoarba mai eficient nutrientii. Nu mananc nimic pana nu-mi fac exercitiile, adica la doua ore dupa ce ma trezesc".

Micul ei dejun arata cam asa: un bol cu banane, kale, avocado, polen de albine si seminte chia; salata de citrice; sushi; tacos cu peste; file de somon

Kourtney evita lactatele si glutenul si este, de asemenea, adepta perioadelor de post negru. "Anul trecut, doctorul mi-a gasit un nivel sporit al metalelor in sange, asa ca am inceput sa ma interesez de detox si post. O parte a detox-ului a implicate perioade intermitente de post negru, pe parcursul a 2-3 luni", a scris diva pe social media. Are doua metode de a posti: ori nu mai mananca nimic pentru 14-16 ore dupa cina, ori nu mai mananca nimic pentru 24 de ore.
 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img