joi, 28 martie, 2024

La 13 ani a devenit tata, desi nu daduse inca piept cu greutatile vietii: „Parintii imi dau putini bani, dar o sa incerc sa fiu cel mai bun tata!” E cutremurator ce i s-a intamplat acestui copil dupa 2 ani

Distribuie:

Publicat:

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au starnit controverse in intreaga lume.

Baiatul din imaginile alaturate, pe nume Alfie Patten, a aflat la varsta de doar 12 ani ca va deveni tata dupa ce prietena lui, in varsta de 15 ani, a ramas insarcinata.

Vestea a venit ca un soc pentru toata lumea, iar baietelul a fost pus in fata faptului implinit 9 luni mai tarziu dupa ce fiica lui, Maisie Roxanne, a venit pe lume.

Desi era la o varsta la care nu intelegea viata si greutatile ei, Alfie si-a spus atunci ca isi va da toata silinta sa fie un tata bun, iar cu sprijinul parintilor a reusit sa aiba grija de cea mica.

A primit insa o noua lovitura dupa 2 ani. La cererea mamei sale, baiatul a fost supus unui test de paternitate. Rezultatele au fost socante: Alfie nu era tatal copilului si mai mult, era inca virgin.

A fost distrus cand a aflat acest lucru, deoarece in cei 2 ani se atasase extrem de tare de bebelusul despre care credea ca este fiica lui.

 

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img