sâmbătă, 20 aprilie, 2024

La 5 ani de la tragica disparitie, inca o drama sinistra ZGUDUIE familia Madalinei Manole: “Asta e mana de DIAVOL”

Distribuie:

Publicat:

La cinci ani de la moartea fulgeratoare a Madalinei Manole, parintii celebrei cantarete traiesc o noua drama. Acestia sunt macinati de gandul ca sufletul Madalinei Manole n-a ajuns in ceruri. “Asta e mana de Diavol”, a spus mama artistei.

Biserica ortodoxa ii condamna vehement pe cei isi iau viata si se mai spune ca sufletele acestora nu ajung in Rai. Eugenia Manole se roaga in fiecare zi ca sufletul fiicei sale sa fie iertat.

“Nu cred ca trebuie sa ma gandesc de ce a luat-o Dumnezeu. Daca o lua Dumnezeu la El, ca voia s-o ia la El, n-o lua in conditiile astea. Nu cred ca in conditiile astea o primeste Dumnezeu.

Stiu ce se zice despre cei care isi iau zilele. Pai,si atunci, ea… cine a primit-o? A vrut Dumnezeu? Nu a vrut Dumnezeu, a vrut cine a vrut. Cine a vrut a lucrat cu Diavolul, asta e mana de Diavol, nu de Dumnezeu. Nu poti sa-l bagi pe Dumnezeu aici” a declarat Eugenia Manole.

Madalina vorbea inainte de moartea sa de miracole si ca Dumnezeu ii este aproape. “E si putin miracol, care vine de la Cel de Sus, in care eu cred, sunt convinsa ca e deasupra mea si e atent acolo, e cu ochii pe mine, cred ca e si vorba si de convingere si de credinta. Sunt un om foarte credincios si atunci cand cred in ceva cu disperare fac lucrul asta. Am foarte multe momente, intr-o zi cand… exteriorul, uitandu-ma in oglinda, nu-l gasesc extraordinar” spunea Madalina Manole cu putin timp inainte sa moara.

Eugenia Manole spune ca se roaga in fiecare zi pentru sufletul Madalinei. “Nu exista zi in care sa ma rog, Doamne, la cata bunatate a fost in ea, la cum a fost ca un inger si sufletul pe care l-a avut, da-i iertare daca a avut vreun gand sau daca a impins-o cine a impins-o, primeste-o in Gradina, la Tine, acolo! Ca merita! Asta ma rog, s-o primeasca la El in Gradina, acolo, pentru ca merita”.

Eu nu cred ca un om poate sa-si ia zilele asa, de fericire, de prea bine, nu stiu… Eu asta vreau, s-o primeasca la El, acolo, nu trebuia sa plece de pe pamant asa” a mai spus mama Madalinei.

Mama Madalinei a ajuns sa se gandeasca pana si la alte nenorociri care ar fi putut sa i se intample fiicei sale, dar sa fie sigura ca sufletul acesteia ajunge in Rai. “Daca se intampla, sa zicem intr-un accident de masina sau era bolnava de vreo boala, ziceam… Doamne, Tu mi-ai dat-o, Tu mi-o iei, era altceva, dar e infiorator cand ma gandesc…” a declarat Eugenia Manole

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img