vineri, 29 martie, 2024

La 61 de ani, Irinel Columbeanu inca ofera senzatii tari! Ce cadou nebun i-a facut Oanei Cojocaru

Distribuie:

Publicat:

Milionarul de la Izvorani nu vrea sa lase diferenta de varsta sa-si puna amprenta pe relatia lui cu tinerica Oana Cojocaru. Asa ca s-a gandit sa-i ofere senzatii tari, departe de Bucuresti, la mare inaltime.

Irinel Columbeanu (61 de ani) si Oana Cojocaru (21 de ani) si-au asumat public relatia si au vorbit despre planuri de viitor, lasand in spate controversa care s-a creat pe seama diferentei de varsta dintre ei. La o adica nu era nimic nou in atmosfera pentru milionar, care s-a obisnuit cu astfel de comentarii inca din vremea in care Monica Gabor (ex Columbeanu) nu daduse nici macar Bacalureatul, dar umbla la bratul lui.

Irinel si Oana au inceput sa petreaca tot mai mult timp impreuna, chiar daca familia ei s-a opus acestei relatii. Oana chiar nu a luat in seama sfaturile si chiar s-a mutat recent in casa lui Irinel.

Iar el face tot posibilul acum sa-i intre in gratii si sa tina pasul cu dorintele ei de tinerica. Si ca sa arate ca nu este demodat si inca ii clocoteste sangele ca la 20 de ani, Irinel i-a facut un cadou nebun iubitei lui. A dus-o sa sara cu parasuta! Iar Oana a apreciat momentul si l-a pus pe iubitul ei sa-l imortalizeze.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img