joi, 28 martie, 2024

La aproape 50 de ani, Oana Sarbu are un corp de adolescenta! Ce dieta tine

Distribuie:

Publicat:

Oana Sarbu este dintre cele mai cunoscute actrite de la noi. Ea devenit celebra dupa ce a dat viata personajului Dana din filmul "Liceenii", care s-a bucurat de un succes rasunator, chiar si dupa multi de la lansarea lui.

Astazi, Oana Sarbu are 48 de ani, dar se poate lauda cu o silueta de adolescenta. Nu doar corpul ei arata bine, ci si pielea, mai ales avand in vedere faptul ca actrita a trecut de mult de prima tinerete.

Oana Sarbu a martusit care este dieta ei in fiecare zi pentru a arata atat de bine.

"Mi s-a spus destul de des ca arat bine, fara sa par lipsita de modestie. Un soi de echilibru, un pic din gena mostenita, un pic de atentie. Tin cont de ce mananc. Nu mananc carne, faina alba. Mananc peste, fructe de mare. Am renuntat la fainoase albe, manac din cele integrale, si acelea o felie de paine pe zi, combinata cu legume. Am perioada cand renunt la carne, mai cu seama vara, pentru ca nu-mi place. Dar, cel mai mult, trebuie sa ii multumesc mamei mele. Bine, nici nu mananc mult", a dezvaluit Oana Sirbu, pentru cancan.ro.

Mai mult, actrita sustine ca mananca multe salate si obisnuite sa faca faca mereu miscare, chiar si in intimitatea casei sale.

"Mie imi place bucataria mediteraneana: salate, branza de capra, masline, legume, fructe, ulei de masline. Fac sport, dar nu sunt o ahtiata. Am facut sport de mica, sport de performanta, atletism, inot. Acum fac putin fitness, inot, sauna, masaj, pilates. Mai fac si acasa, lucrez cu mici greutati", a mai spus artista, pentru sursa citata.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img