vineri, 29 martie, 2024

La Piatra Neamț, primarul orașului a inaugurat cu mare fast cateva toalete într-o școală.

Distribuie:

Publicat:

La Piatra Neamț, primarul orașului a inaugurat – cu mare fast – câteva toalete într-o școală.

Reprezentanții unității de învățământ au organizat festivitatea inaugurării toaletelor inclusiv cu momentul tăierii unei panglici.

Așa că o panglică tricoloră a fost agățată de ușă de la baie.

Primarul a făcut și fotografii din toaleta școlii, pe care le-a postat apoi pe internet – după cum transmite corespondentul Europa FM, Catrinel Cojocaru.

Este vorba despre școala Elena Cuza, din centrul orașului.

Gazdele au organizat festivitatea inaugurării toaletelor cu tot tacâmul: au invitat elevi, părinți, și bineînțeles primarul, care să taie cu emoție o panglică tricoloră pusă pe ușa de la baie.

Iar lucrurile nu s-au oprit aici. Primarul Dragoș Chitic s-a și pozat în interior , ba în wc-uri, ba în oglindă, si a pus pozele pe o rețea de socializare.

A scris și un mesaj prin care anunță că și-a propus citez – “ un program de investiții în unitățile școlare din Piatra Neamț pentru a asigura o infrastrucură educațională de cea mai bună calitate. Împreună vom reuși să avem o infrastrucură școlară modernă de care să se bucure elevii, cadrele didactice și părinții. ”

Toaletele inaugurate sunt doar pentru fete. Deocamdată, spune primarul.

Cu efortul financiar al autorităților locale și bineînțeles al comitetului de părinți, și băieții vor avea parte de o toaletă nouă.

Alături de primar, și unii consilieri s-au declarat bucuroși de realizare. Au scris și ei pe rețelel de socializare că au avut deosebita ONOARE de a participa la inaugurarea a trei wc-uri.

Reactiile nu au întârziat să apară. Dacă pe paginile oficiale ale celor de la primărie, câteva persoane au adresat felicitări, pe alte pagini reacțiile au fost diferite: una dintre ele exprima regretul că nu există și fotografii făcute la probele de funcționare la WC-uri , iar altele subliniază penibilul situației cu un singur cuvânt : jenant.

sursa: europafm

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img