vineri, 29 martie, 2024

LA SPITALUL JUDETEAN VASLUI ANUL A INCEPUT BINE

Distribuie:

Publicat:

Mai multe spitale din Capitala si din tara vor primi aparatura noua pentru investigatii complexe. La Guvern s-au semnat contractele pentru achizitia a 14 echipamente computer tomograf, a 24 de aparate de rezonanta magnetica si a 21 de sisteme informatice speciale.  

Pentru prima etapa, valoarea dotarilor se apropie de 20 de milioane de euro. Este primul Guvern care face o asemenea investitie in astfel de aparate.  
 Premierul Mihai Tudose a afirmat marti ca vrea ca orice roman care se duce la spital sa beneficieze de tot ce are dreptul, acest lucru nefiind "o pomana".  
 Seful Executivului a facut aceste afirmatii la Palatul Victoria, la ceremonia de semnare a contractelor pentru achizitia a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 de aparate de Rezonanta Magnetica (RMN) si 21 de sisteme informatice PACS (tehnologie medicala de imagistica).  

 
De aceste investitii se vor bucura si pacientii vasluieni, caci un computer tomograf si un RMN vor intra in patrimoniul Spitalului Judetean de Urgenta Vaslui.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img