joi, 28 martie, 2024

La un an de la divort, Connect-r si Misha sunt din nou impreuna, intr-o vacanta de VIS

Distribuie:

Publicat:

Connect-R si Misha au divortat in urma cu mai bine de un an, dar au ramas in relatii foarte bune de dragul fetitei lor, Maya. Ba mai mult de atat, cei doi au plecat impreuna in vacanta, alaturi de fiica lor. Conform spynews, Connect-R si Misha au ales sa isi faca concediul impreuna, asa ca au plecat intr-o vacanta de vis, in Zanzibar.

Connect-R si Misha au plecat impreuna in vacanta!
Atat Connect-R, cat si Misha, au marturisit ca intre ei doi nu mai exista cale de impacare, dar se inteleg foarte bine pentru micuta lor. ”Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. In cazul meu este vorba de prietenie. Banuiesc ca te referi la relatia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o data la cateva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu as putea sa dau o nota pentru asa ceva.

Maya si Relu isi petrec timp impreuna desi el are un program mult mai incarcat decat al meu. Se vad des, la doua trei zile, chiar azi au fost impreuna la film. I-as da zece in masura in care ii permite timpul. O iubeste foarte mult pe Maya si ii ofera ceea ce nu a avut el. Vom avea o relatie frumoasa mereu si il respect ca ii oferta totul”, a povestit Misha, pentru „Rai da buni’, despre legatura dintre ea si fostul sot. Se pare ca cele doua vedete au preferat sa pastreze secret divortul. Pana in luna august 2018, cand s-a aflat. In prezent, Misha se ocupa de cariera ei de cantareata si de fiica ei cu Connect-R, fostul ei sot.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img