vineri, 29 martie, 2024

Lasa cateva migdale crude la inmuiat in apa peste noapte si mananca-le a doua zi. Au o multime de beneficii pentru organism

Distribuie:

Publicat:

Migdalele crude inmuiate in apa au o multime de beneficii pentru organism.

Migdalele care au fost inmuiate in apa peste noapte sunt mai sanatoase, deoarece veti putea absorbi mai multe vitamine si minerale din ele. Acest proces va stimula activitatea enzimatica a organismului care poate imbunatati digestia. Metoda cea mai incercata e sa adaugati doua cani de migdale intr-un castron si sa le acoperiti cu apa calda. Dupa 12 ore, puteti scurge apa si sa adaugati doua lingurite de sare. Umpleti castronul cu apa calda din nou si lasati-i sa stea timp de 12 ore. La sfarsitul acestei perioade de 24 de ore, puteti indeparta cu usurinta coaja bruna a migdalelor, daca nu a fost deja separata.

Beneficii

Migdalele inmuiate reprezinta o sursa importanta de potasiu, fibre dietetice, proteine si grasimi sanatoase, inclusiv grasimi mononesaturate si polinesaturate. Contin vitamine care ajuta la imbunatatirea pielii si parului. Cu o cantitate buna de fibre dietetice, migdalele inmuiate pot reduce simptomele de constipatie, indigestie, balonare si crampe.

Potrivit unei cercetari, migdalele inmuiate prezinta un efect protector al memoriei datorita vitaminei E. Acest lucru inseamna ca, avand migdalele imbibate cu apa (care imbogateste continutul de vitamina E), amelioreaza eficient deficientele de memorie, noteaza libertateapentrufemei.ro. Sunt bune in doze mici, atunci cand sunt consumate pe stomacul gol.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img