vineri, 29 martie, 2024

Lasam “adidasii” si ne incaltam cu Nike: Simona Halep va fi imbracata de cei care ii sponsorizeaza pe Federer si Sharapova!

Distribuie:

Publicat:

Simona Halep s-a antrenat vineri, in "Sala Polivalenta" din Cluj-Napoca, intr-un echipament Nike, confirmand astfel ca aceasta este compania care o va sponsoriza. 

Simona s-a afisat in "Sala Polivalenta" intr-un echipament Nike. In zilele urmatoare, fostul lider WTA va anunta in mod oficial parteneriatul cu americanii care ii reprezinta de ani de zile pe "titanii" Roger Federer si Rafael Nadal, Serena Williams si Maria Sharapova sunt imbracate de acelasi producator de echipament sportiv.

La sfaristul anului trecut, Simona a anuntat pe contul ei de twitter incheierea contractului de sponsorizare cu Adidas, dupa o colaborare care incepuse in 2014. "Iti multumesc pentru 4 ani minunati, Adidas. O imbratisare speciala pentru Claus Marten (n.r. directorul de marketing al companiei). E o zi trista pentru mine, dar sunt nerabdatoare sa vad ce imi rezerva viitorul", a precizat Halep la acel moment.

Simona Halep a primit un wild-card pentru turneul WTA de la Dubai, însa directorul turneului din Emiratele Arabe Unite îi prevede un traseu dificil numarului 2 mondial. Salah Tahlak e convins ca toate adversarele vor face totul pentru a o învinge pe românca la turneul de categorie Premier.

"Suntem încântati ca Halep va reveni la Dubai. Sunt câteva jucatoare care îi vor pune serios la încercare tenacitatea si abilitatile. Sigur se vor stradui împotriva celor sapte jucatoare din top 10, sau a celor cinci foste lidere mondiale care au în total patru titluri de Grand Slam în palmares. Va fi foarte interesant de vazut cum va face fata provocarii", a declarat directorul turneului de la Dubai.

Alaturi de Simona Halep, la Dubai vor mai participa si jucatoare precum Garbine Muguruza, Maria Sharapova, Petra Kvitova, Elina Svitolina, Angelique Kerber, Madison Keys si Karolina Pliskova.

Halep nu a participat anul trecut la turneul din Emirate, pe care l-a câstigat în 2015, dupa o finala câstigata în doua seturi, 6-4, 7-6 (4) contra cehoaicei Karolina Pliskova.

Desemnata cea mai buna jucatoare a lunii ianuarie, Simona Halep ar trebui sa joace si saptamâna viitoare, la turneul Premier 5 de la Doha.
Constanteanca va rata partida de Fed Cup a României contra Canadei, de la finalul acestei saptamâni, de la Cluj, deoarece se afla în refacere dupa problemele la glezna avute la Australian Open. Duelul dintre România si Canada si turneele de la Doha si Dubai vor fi transmise în direct de Digi Sport.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img