vineri, 19 aprilie, 2024

Laurette si Ciprian Nistor au divortat. Informatii despre despartirea celor doi care s-au casatorit in puscarie

Distribuie:

Publicat:

E oficial! Astazi, Laurette si Ciprian Nistor au divortat dupa aproape un an si patru luni de mariaj. Desi prietenii celor doi au sperat pana in ultima clipa ca ei vor mai lupta pentru salvarea casatoriei, s-a intamplat contrariul. Astfel, de azi, focoasa mulatra e din nou o femeie singura.

Inca de la primele ore ale diminetii, Laurette a mers la Judecatoria Sectorului 1, unde s-a pronuntat divortul prin acordul ambelor parti, potrivit Spynews. Judecatorii au stabilit ca procesul dintre vedeta si Ciprian Nistor sa se finalizeze abia in septembrie. Sursele din apropierea fostului afacerist au declarat ca el voia sa demonstreze magistratilor ca vinovata de divort este modelul de culoare. Mai mult, barbatul sustine ca detine o serie de inregistrari, cat se poate de explicite, cu sotia lui, Laurette, in timp ce ar intretine relatii extraconjugale.

“In ultima perioada de timp, intre noi, sotii, au aparut neintelegeri, fapt ce a generat si intretinut o stare tensionata, generata de parata, care a profitat de atitudinea mea permisiva si de starea de detinere in care ma aflu, pentru a intretine cu diverse persoane relatii extraconjugale, unele contra cost. Intrucat comportamentul acesteia mi-a fost adus la cunostinta de rude si prieteni, am apelat la o societate de detectivi pentru a-mi fi certa situatia de fapt. Urmeaza sa depun la dosarul cauzei Raportul intocmit de acestia, imediat ce voi intra in posesia lui. Considerand ca relatiile conjugale sunt deteriorate grav si ireversibil, am luat decizia de a pune capat acestei casatorii prin divort”, scria in motivarea cererii de divort pe care Ciprian Nistor a depus-o in decembrie.

“Nu s-a ajuns la nicio concluzie, s-a amanat pentru luna viitoare pentru probe si pentru tot ce mai trebuie. Din partea lui a fost avocatul, iar eu am fost personal si cu avocatul. Eu sper sa nu se mai lungeasca si sa se termine. Este un stres, nu este placut sa vii pe aici si sa astepti in fiecare un termen ca sa se ajunga la o concluzie. Nu eu am fost cea care am intentat divort, eu am vrut sa fie bine. Nu cred ca a renuntat la acuzatii, ci trebuie sa aduca probe, ca asa se aduce”, a spus Laurette in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars pe 16 mai 2018.

Laurette s-a maritat cu fostul afacerist in puscarie

Laurette Atindehou s-a casatorit in inchisoare cu Ciprian Nistor, care este condamnat pentru evaziune fiscala de 3 milioane de euro. Cununia civila a celor doi a avut loc pe 21 februarie 2017. Vedeta a avut o relatie tumultoasa cu tatal copilului ei. Cei doi au impreuna o fetita, pe Serena Luce Maria.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img