miercuri, 24 aprilie, 2024

Le pleaca securistii! Dan Tapalaga si Cristian Pantazi renunta la Hotnews

Distribuie:

Publicat:

Jurnalistii Dan Tapalaga si Cristian Panzati anunta ca parasesc publicatia online HotNews. Tapalaga, editor coordonator Hotnews, si Pantazi, redactor-sef, au anuntat si ca vor lansa in curand un nou proiect editorial.

'Se incheie astazi una din cele mai frumoase calatorii din cariera mea de jurnalist. Foarte probabil, curand va incepe alta. Dupa aproape 12 ani, colaborarea mea cu HotNews.ro se opreste aici. Cat timp am avut un cuvant de spus in conducerea editoriala, am cautat impreuna cu Cristi Pantazi si cu toti ceilalti colegi din redactie sa servim exclusiv interesul public, adevarul si ne respectam cititorii aducandu-le informatii si analize de calitate. Le multumesc colegilor si le spun sa fie mandri de ceea ce fac. Au datoria fata de public sa-l onoreze la fel ca pana acum, mai ales ca vin vremuri tot mai grele.(…)'' a scris Dan Tapalaga, un cunoscut apropiat al sistemului.

CITESTE SI: Daniel Dragomir, locotenent colonel (r) SRI, sustine ca jurnalistul Dan Tapalaga, editor coordonator al site-ului HotNews.ro, apare in dosarul Black Cube de la DIICOT, in care se cerceteaza presupusa spionare a sefei DNA. Acuzatia a fost lansata si de Sebastian Ghita, in octombrie 2016, insa Tapalaga a negat la momentul respectiv ca ar fi fost audiat in dosar.

"Am citit cu interes editorialul de azi al domnului Tapalaga. Cateva concluzii:

1. Nu prea mai are informatii. Ori s-au terminat resursele operative ori s-au terminat resursele financiare. Tertium non datur.

2. Din redarea sa dezlanata vedem ca totul este o mare conspiratie. Doamna Kovesi e pura, inatacabila, perfecta si omniscienta. Nu a gresit cu nimic, nici usturoi nu a mancat nici gura nu ii miroase. CONTINUARE

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img