vineri, 29 martie, 2024

Legatura incredibila dintre Burak Ozcivit, actorul din “Dragoste infinita” si Denisa de la Bambi! Uite ce s-a intamplat intre cei doi, putina lume stie acest lucru!

Distribuie:

Publicat:

Pe Burak Ozcivit il stiti din rolurile pe care le-a avut in serialele de succes "Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii" si "Dragoste infinita".

Stiati insa ca, la un moment dat, celebrul actor a interactionat cu Denisa de la Bambi? A povestit-o chiar artista din Romania, care spune ca s-a intalnit cu el intr-un resort din Turcia.

S-a intamplat acum doi ani, la putin timp dupa ce Denisa divortase de Cornel Brotac.

"Eram in vacanta, la un resort din Turcia, unde mergeam in fiecare dimineata la sala. Acolo era si el si m-a abordat in dese randuri, se vedea ca era indragostit de mine. Ma urmarea, imi spunea ca o sa facem copii si ca o sa ma mut cu el la Istanbul. Ce e mai amuzant e ca parea ca ii e frica de tata", a spus Denisa.

S-a laudat in tren ca si-a inselat iubita. Mare greseala. Imediat, toata tara i-a aflat secretul

Un barbat care s-a laudat prietenilor ca si-a inselat iubita a realizat in scurt timp ca a facut o mare greseala.

O tanara care calatorea cu trenul in Marea Britanie a decis sa faca publica o conversatie pe care a auzit-o in tren, intre mai multi barbati.

Emily Shepard a auzit din greseala cum unul dintre barbati se lauda prietenilor sai ca si-a inselat prietena, asa ca a decis sa posteze conversatia pe Twitter.

”Daca cineva are un prieten pe nume Ben care se afla acum in trenul Bournemouth – Manchester, sa stie ca tocmai le-a spus prietenilor ca te insala. Paraseste-l!”, a scris Shepard pe Twitter.

Rezultatul a fost neasteptat. Postarea s-a viralizat rapid, fiind distribuita de zeci de mii de oameni.

In plus, mai toata presa a scris despre subiect.

Deocamdata nu se stie nimic despre soarta lui Ben si a prietenei sale, nici daca aceasta l-a parasit. Dar conversatia si cautarea lui Ben continua pe Internet.

Mai mult, comentatorii de pe Twitter l-au indemnat pe Ben sa isi divulge identitatea, pentru a-i feri pe ceilalti oameni cu acelasi nume sa orice necazuri in relatiile lor.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img