joi, 28 martie, 2024

Lia Olguta Vasilescu nu il iarta pe Isarescu pentru atacurile la Guvern: ‘Brusc si-a amintit ca e fix treaba lui’

Distribuie:

Publicat:

Deputatul PSD Lia Olguţa Vasilescu nu uită atacurile lui Mugur Isărescu la adresa Guvernului, deşi atitudinea guvernatorului BNR pare să se fi schimbat după ce a obţinut un nou mandat. Fostul ministru al Muncii reacţionează la declaraţiile lui Isărescu despre inflaţie.

"'Inflaţie galopantă nu va fi în România, pentru că suntem şi noi aici. Această declaraţie este mai mult decât un angajament, este o subliniere că ţara are bancă centrală.' – Mugur Isarescu. In campanie, nu era treaba BNR, ci a Guvernului. Brusc si-a amintit ca e fix treaba lui! INS spune ca inflatia scade, preturile scad, salariile si pensiile cresc! Doar noi 'guvernam prost'!", scrie Lia Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Olguţa Vasilescu a fost unul dintre parlamentarii PSD care s-a opus explicit numirii lui Mugur Isărescu pentru un nou mandat la BNR, în ciuda deciziei Coaliţiei PSD-ALDE.

Banca Naţională a României se aştepta la o scădere a inflaţiei pentru luna iunie, însă nivelul de 3,84%, anunţat miercuri de Institutul Naţional de Statistică, a fost surprinzător de mic, a afirmat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, într-o conferinţă de presă.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img