joi, 28 martie, 2024

Lidia Fecioru explica cum se pot curata vasele de sange chiar acasa

Distribuie:

Publicat:

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne sfatuieste cum putem sa ne curatam vasele de sange acasa. Ingrosarea vaselor de sange inseamna tromboze, inseamna accidente ischemice si multe alte probleme. De aceea, Lidia Fecioru recomanda o atentie asupra sporita dar si un leac.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care sa le amestecam cu o lingura de miere de tei, un varf de scortisoara si putina pudra de ghimbir. ”Se amesteca bine, se lasa o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa, cate o lingura. Reteta se tine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet reteta este urmatoarea:

“Luam un termos de 1 litru si punem in el apa fierbinte. in acea apa fierbinte punem 10 grame de radacina de brusture maruntita si lasam astupata timp de 10 ore in termos. Apoi, totul se trece prin sita si se pune intr-o sticla la rece”. Lidia Fecioru recomanda celor care au diabet sa consume acest leac timp de o luna de zile.

Toate recomandarile bioenergoterapeutului Lidia Fecioru nu inlocuiesc medicina traditionala si nu pot substitui un control riguros facut de un medic. Ele pot completa tratamentul prescris de medici, acesta fiind singurul petru care sistemul sanitar romanesc isi asuma raspunderea. Controalele periodice la medic si investigatiile efectuate ori de cate ori avem suspiciuni in privinta starii noastre de sanatate sunt singurele proceduri care ne pot asigura o snanatate cat mai bine controlata si tratamante initiatae in timp util.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img