vineri, 29 martie, 2024

Lionel Messi a caștigat Balonul de Aur. Este pentru a șasea oară

Distribuie:

Publicat:

Lionel Messi a câștigat pentru a șasea oară în carieră Balonul de Aur. Acesta a avut o primă reacție după ce i-a devansat pe Virgil van Dijk și pe Cristiano Ronaldo.

”Bună seara! Vreau să le multumesc tuturpr jurnaliștilor care mi-au oferit acest trofeu, le mulțumesc colegilor de la club și de la echipa națională. Toți au contribuit mult la câștigarea acestui premiu. Primul meu trofeu Balon de Aur a fost câștigat tot la Paris. Este un moment diferit, trebuie să îi mulțumesc familiei, soției mele, copiilor mei. Nu am îndrăznit să visez, am muncit mult, au fost multe lucruri de îmbunătățit. Trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu, am fost norocos. Iubesc fotbalul și sper să rămân la acest nivel”, a spus Lionel Messi, după câștigarea trofeului.

Lionel Messi a câștigat al șaselea Balon de Aur

Lionel Messi a devenit, la 32 de ani, primul fotbalist care câştigă acest trofeu de şase ori, după ce s-a mai impus în 2009, 2010, 2011, 2012 şi 2015. El a câştigat în acest an şi premiul FIFA The Best pentru cel mai bun jucător al anului 2019, dar şi Gheata de Aur.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img