vineri, 19 aprilie, 2024

Lista chestorilor care vor fi schimbati.Cutremur in MAI

Distribuie:

Publicat:

Lovitura pentru zeci de chestori, sefi de servicii si structuri din Ministarul de Interne. Ministrul Petre Toba a decis shimbarea garzii, astfel ca “lupii tineri” vor prelua atributiile celor care vor pleca din sistem. Potrivit enational.ro, pe lista lui Petre Toba s-ar afla sase chestori din Politie.

Ministrul Petre Toba avanseaza cu „ marea curatenie generala” de la MAI

Potrivit sursei citate,  „Fratia chestorilor” fac obiectul atat a unor informari interne alarmante din partea serviciilor de informatii, dar si a unor complexe anchete ale DNA, aflate in diverse stadii de cercetare, „numele grele” de pe aceasta „lista neagra” continua sa se agate cu disperare de functiile detinute.

Altii pentru ca deja sunt bagati in prea multe combinatii si sunt impinsi de la spate de „clientela” care, dupa ce a investit atata in urcusul lor profesional, nu vrea sa-si piarda „sagetile” infiltrate la varful ministerului.

Singura veste buna pentru „nume grele” din MAI  este  ca Gheorge Popa, Constantin Manoloiu, Aurel Vladulescu, Arion Tiganasu Janica, Lucian Guran, Ion Cuhutencu si alti chestori este ca mai au o ultima sansa de a iesi cu demnitate la pensie.

Gheorghe Popa este rectorului Academiei de Politie „Alexandru Ioan Cuza”, acesta fiind cunoscut   drept „chestorul Logan”. Gheorghe Popaeste suspectat de implicare in mai multe scandaluri, printre care cel privind afacerea „Poligonul” si alte doua dosare de deturnare a unor fonduri europene.

Numele sefului Directiei Generale Anticoruptie, chestorul Arion Tiganasu Janica este legat de posibila acordare de credite bancare preferentiale.

Ca si Arion Tiganasu Jenica, tot din amintiri, depanate de aceasta data la nesfarsitele sale partide de pescuit, traieste si chestorul Lucian Guran.

Despre  chestorul Ion Cuhutencu, seful al Directiei de Audit Intern, surse citata spune ca acesta ar putea  fi lesne transformat in „mascota” ministerului.

Chestorul Aurel Vladulescu a fost adus in minister de Dan Fatuloiu, dupa care a cazut  mereu in picioare, fiind mentinut pe functii de conducere.

Constantin Manoloiu, un alt membru marcant al „fratiei”, nu-si supara deloc confratii din postura sa de sef al Corpului de Control din MAI.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img