vineri, 29 martie, 2024

Liviu Dragnea despre noul guvern: “Vor fi nume destul de noi foarte multe, oameni in care eu am incredere”

Distribuie:

Publicat:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara, intr-o interventie la o televiziune de stiri, ca noul guvern va fi format din oameni “destul de noi, in care are incredere”, cabinetul urmand sa fie ”putin diferit” fata de cel pregatit pentru Sevil Shhaideh, in conditiile in care “intr-un fel conducea guvernul Sevil Shhaideh, intr-un fel va conduce Sorin Grindeanu”.

“In ceea ce priveste lista noului cabinet, nu e vorba de secretomanie, e vorba de putina decenta si pragmatism. Eu nu vreau sa dau nume inainte de a finaliza o constructie guvernamentala pentru ca totusi Guvernul Romaniei este important, trebuie sa cantaresc foarte bine fiecare ministru pentru ca programul de guvernare pe care il avem deja facut, cred eu ca este cel mai complex, cel mai bun program de la Revolutie incoace, dar si cel mai greu de indeplinit. Pentru asta, trebuie sa fiu sigur ca fiecare om care va fi in guvern este in stare sa lucreze intr-un ritm cum nu s-a mai lucrat pana acum si are capacitate de intelegere si implementare”, a afirmat liderul social-democratilor.

Liviu Dragnea a mai spus ca noul cabinet va fi format din nume “destul de noi” si “oameni in care are incredere”.

“In ceea ce priveste abordarea formulii guvernului vor fi nume destul de noi foarte multe, oameni in care eu am incredere. Si formarea guvernului va continua semnalul pe care l-am dat de separarea apelor dintre partid si servicii secrete, intre guvern si serviciile secrete. Vreau sa existe relatii foarte bune cu aceste institutii, foarte stranse, dar institutionale”, a completat presedintele PSD, transmite News.ro.

Liderul social-democratilor a mai spus ca noul cabinet “va fi putin diferit pentru ca intr-un fel conducea Guvernul Sevil Shhaideh, intr-un fel va conduce Guvernul Sorin Grindeanu”. “Ii stiu foarte bine pe amandoi. In functie de asta, la unele ministere vor fi modificari fata de lista initiala”, a completat Liviu Dragnea.

Chestionat cate ministere vor merge catre ALDE, presedintele PSD a spus ca aceasta chestiune va fi stabilita in urma unei intalniri pe care o va avea cu Tariceanu.

“O sa stabilim intr-o intalnire informala cred ca luni dupa-masa, sau marti dimineata. A ramas sa ne auzim miine. Va fi proportional, relativ proportional”, a conchis Liviu Dragnea.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img