sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Liviu Dragnea, MESAJ pentru protestatari: “Vreau sa stiu…”

Distribuie:

Publicat:

Aproape 100.000 de romani au iesit, duminica seara, pe strazile din marile orase pentru a protesta fata de intentia guvernului de a adopta prin OUG gratierea si modificarea Codului Penal.

Liviu Dragnea, presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor, spune ca nu intelege de ce au iesit oamenii in strada din moment ce atat CEDO, cat si CCR, vor decizii ale guvernului in cele doua probleme.

”Vreau sa stiu de ce a iesit lumea in strada. Nu am inteles care e supararea! Presedintele CEDO spune ca trebuie sa ia masuri precum Italia, CCR vrea sa punem in armonie deciziile cu Codul Penal. Eu am primit mesaje directe si indirecte de la sustinatorii PSD care vor ca guvernul sa fie lasat sa-si exercite prerogativele, ca de aceea l-au votat.

In Romania nu mai exista pedeapsa administrativa, toata lumea merge la inchisoare. In ceea ce priveste Codul Penal, s-au inspirat de la tehnocrati. Si atunci nu am vazut dezbateri, nici in sala, nici in strada cand s-au modificat zeci de articole din Codul Penal. Eu nu o sa fiu ca Basescu sau Iohannis.

Pot sa iasa si 100.000 de oameni care sa sustina altceva, guvernul are alta treaba.”, a spus Liviu Dragnea marti seara.

Intrebat unde a vazut protestele, Dragnea a raspuns: ”La televizor am vazut protestele.”.

Pe aceeași temă

Cele mai citite

spot_img